Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Kód: 0242659
143 Kč –14 %
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
143 Kč –14 % 122 Kč
Skladem
Svazek II.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravý způsob života
Hmotnost: 0.08 kg
Autor: Jana Dostálová
Druh: Kniha
Edice: Stručné informace pro pacienty
Jazyk: CZE
Značka: Forsapi
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-903820-8-4
Počet stran: 54
Výška: 207,0
Šířka: 137,0
Tloušťka: 5,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: