Histaminová intolerance
Kód: 0353927Související produkty
Detailní popis produktu
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.
Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Hmotnost: | 0.31 kg |
Autor: | Thilo Schleip |
Datum vydání: | 03/2021 |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Galén |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7492-506-1 |
Počet stran: | 156 |
Výška: | 201,0 |
Šířka: | 152,0 |
Tloušťka: | 13,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.