Histaminová intolerance

Kód: 0353927
300 Kč –15 %
Histaminová intolerance
300 Kč –15 % 255 Kč
Skladem
Stanovení diagnózy - Identifikace spouštěčů - Úprava stravy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.

Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.

Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá výživa
Hmotnost: 0.31 kg
Autor: Thilo Schleip
Datum vydání: 03/2021
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Galén
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7492-506-1
Počet stran: 156
Výška: 201,0
Šířka: 152,0
Tloušťka: 13,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: