Provence Škola provensálské kuchyně

Kód: 0366076
499 Kč –14 %
Provence Škola provensálské kuchyně
499 Kč –14 % 425 Kč
Skladem
Tajemství surovin a receptů jižní Francie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tématické kuchařky
Hmotnost: 1.43 kg
Autor: Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda
Datum vydání: 09/2021
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: SLOVART
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-276-0334-3
Počet stran: 352
Výška: 242,0
Šířka: 205,0
Tloušťka: 36,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: