Školní batoh LYNN 19018 - TOPGAL

Kód: 121719
ZDARMAZDARMA
Školní batoh LYNN 19018 - TOPGAL
1 820 Kč
Skladem

Modro šedý model oblíbeného střihu LYNN  je určen všem klukům na prvním stupni, nebo i na přechod do tříd druhého stupně, kteří musí denně do školy nosit velký náklad učiva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Školní batoh pro starší žáky prvního stupně o objemu 27 l zvládne i velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy pojmou vše potřebné. 

Zadní komora je užší a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo atlasy. Přední komora je prostornější a je v ní našitá malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je dostatečně hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je ideální pro přenášení třeba penálu nebo krabičky se svačinkou. Navíc je v této komoře i karabinka na klíče a jmenovka.

Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná díky hliníkové výztuze a polstrovaná tak, aby docházelo k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády dítěte a zádovou částí batohu.

Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím hrudního popruhu, který je taktéž výškově nastavitelný, pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konce ramenních popruhů jsme všili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka.


Doplňkové parametry

Kategorie: Aktovky, batohy, kufříky
Výrobce: Topgal
Hmotnost: 1.06 kg
Rozměry: 41 x 23 x 30 cm
Materiál: 100 % polyester
Nosnost: 7.00 kg
Objem: 27 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: