Zelené potraviny
Kód: 0123014Související produkty
Detailní popis produktu
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny.
Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.
Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá, štíhlá kuchyně |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Autor: | Maria Dallen |
Datum vydání: | 11/2011 |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Blue step |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-254-4590-7 |
Počet stran: | 120 |
Výška: | 210,0 |
Šířka: | 150,0 |
Tloušťka: | 8,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.