Zelené potraviny

Kód: 0123014
115 Kč –14 %
Zelené potraviny
115 Kč –14 % 98 Kč
Skladem
Když jídlo je naším lékem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny.

Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá, štíhlá kuchyně
Hmotnost: 0.15 kg
Autor: Maria Dallen
Datum vydání: 11/2011
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Blue step
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-254-4590-7
Počet stran: 120
Výška: 210,0
Šířka: 150,0
Tloušťka: 8,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: