Amaranth vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
Kód: 0024083Detailní popis produktu
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky & nápoje |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Autor: | Anatoli Kohout |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Pavla Momčilová |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 80-85936-34-8 |
Počet stran: | 62 |
Výška: | 205,0 |
Šířka: | 145,0 |
Tloušťka: | 6,0 |
Formát: | hmot |
POCKSBAL: | 20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.