Chvála české kuchyně

Kód: 0213509
649 Kč –14 %
Chvála české kuchyně
649 Kč –14 % 552 Kč
Skladem
tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Detailní informace

Detailní popis produktu

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Národní, regionální kuchařky
Hmotnost: 1.72 kg
Autor: Jarmila Schreiberová; Hugo Schreiber; Yvetta Dörflová
Datum vydání: 10/2016
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Perseus
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-904757-1-7
Počet stran: 482
Výška: 265,0
Šířka: 210,0
Tloušťka: 35,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: