Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví

kliknutím zvětšíte
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o.
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o. Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o. Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o.
ks
Kód:0244038
Nakladatel:Klett nakladatelství s.r.o.
Cena s DPH : 75,- Kč
DPH:10 %
Dostupnost:Poslední kusy
Autor: Čurda Dušan, Holub Karel
Nakladatel: Klett nakladatelství s.r.o.
EAN: 9788071832928
ISBN: 978-80-7183-292-8
Počet stran: 33
Typ: Paperback
Vydání: 1
Rozměr: 290x200x3
Hmotnost: 0.166
Datum uvedení: 24.01.2013
Součást řady Stručné dějiny oborů, která zatím obsahuje 9 svazků o průměrném rozsahu 40 stran. Každý sešit poskytuje základní přehled dějin příslušného oboru, který lze využít ve výuce dějepisu na všech typech škol i k obohacení výuky odborných předmětů. V obsahu lze nalézt kapitoly: Stručné dějiny potravinářství – Nejstarší civilizace, Přes průmyslovou revoluci do dvacátého století, Stručné dějiny hotelnictví – Na cestách starověku, Ve městě, Renesanční cestovatel, Zrod hotelu, Hotel a místo atd. Určeno všem studentům, učitelům i široké veřejnosti.

Zboží ze stejné kategorie - Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví

Nový moderní hotel
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. ...
Kód: 0326777
Autor: Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.
EAN: 9788086531076
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH229,-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také ...
Kód: 0326789
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351117
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH299,-
Job Matters - Gastronomy - učebnice + mp3 ke stažení zdarma
Nadstavbový kurz vhodný zejména pro výuku odborné angličtiny na středních odborných ...
Kód: 0233621
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788072389957
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH197,-
Sleva10 %
Cukrářská výroba II
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními ...
Kód: 0231422
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073330989
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH227,-
Sleva11 %
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0338172
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
EAN: 9788085970548
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH153,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243486
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970546
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH153,-
Stravovací služby (brož.)
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného ...
Kód: 0270409
Autor: Mlejnková Lena
EAN: 9788085970883
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH142,-
Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ...
Kód: 0326785
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788090231276
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH179,-
Cukrářská výroba III
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních ...
Kód: 0231423
Autor: Bláha a kolektiv Ladislav
EAN: 9788073330996
Dostupnost: 20 - 30ks
ks
Cena s DPH227,-
Sleva11 %
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK