Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)

kliknutím zvětšíte
Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) Nakladatelství PARTA, s.r.o.
ks
Kód:0336442
Nakladatel:Nakladatelství PARTA, s.r.o.
Cena s DPH : 193,- Kč
DPH:10 %
Dostupnost:U dodavatele
Autor: Čermáková Ludmila
Nakladatel: Nakladatelství PARTA, s.r.o.
EAN: 9788073201562
ISBN: 978-80-7320-156-2
Počet stran: 84
Typ: Paperback
Vydání: 1
Rozměr: 297x210x6
Hmotnost: 0.243
Datum uvedení: ..
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku

Zboží ze stejné kategorie - Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)

Technologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0210322
Autor: Sedláčková Hana
EAN: 9788073731144
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH145,-
Sleva9 %
Stravovací služby (brož.)
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného ...
Kód: 0270409
Autor: Mlejnková Lena
EAN: 9788085970883
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH142,-
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední ...
Kód: 0345478
Autor: Šebek Luboš
EAN: 9788072161959
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH94,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243488
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970586
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH183,-
Stolničení
Nejprodávanější učebnice pro SŠ 2018
Kód: 0123189
Autor: Salač Gustav
EAN: 9788071687528
Počet stran: 0
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH359,-
Sleva9 %
Cukrářská výroba II
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními ...
Kód: 0231422
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073330989
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH227,-
Sleva11 %
Potraviny a nápoje v kostce
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich ...
Kód: 0357337
Autor: Mašek Libor
EAN: 9788090409354
Dostupnost: 20 - 30ks
ks
Cena s DPH169,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0338172
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
EAN: 9788085970548
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH153,-
Technologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého ...
Kód: 0327766
Autor: Štěpánek Karel, Vodochodská Libuše
EAN: 0327766
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH139,-
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK