SOŠ - Kuchař - číšník, potravinářství

vyhledat:
Cena: 75 - 799 Kč
Nakladatel: Zobrazení:
Cukrářská výroba II

Kód: 0357544
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073331382
Dostupnost: 20 - 30ks
ks
Cena s DPH295,-
Cukrářská výroba I

Kód: 0360441
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073331375
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH295,-
Potraviny a nápoje v kostce
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich ...
Kód: 0357337
Autor: Mašek Libor
EAN: 9788090409354
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH169,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0338171
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
EAN: 9788085970531
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH133,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0338172
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
EAN: 9788085970548
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH153,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0338173
Autor: Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
EAN: 9788085970517
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH143,-
Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku ...
Kód: 0336442
Autor: Čermáková Ludmila
EAN: 9788073201562
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH193,-
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední ...
Kód: 0345478
Autor: Šebek Luboš
EAN: 9788072161959
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH94,-
Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť
Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo ...
Kód: 0337587
Autor: Keblová Alena
EAN: 9788072161485
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH99,-
Restaurace a host
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a ...
Kód: 0337274
Autor: Metz Reinhold
EAN: 9788086706184
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH799,-
Stolničení v kostce
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních ...
Kód: 0332544
Autor: Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel PaedDr.
EAN: 8595637003217
Dostupnost: 70 - 100ks
ks
Cena s DPH119,-
Technologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého ...
Kód: 0327766
Autor: Štěpánek Karel, Vodochodská Libuše
EAN: 0327766
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH139,-
Společenské chování v kostce
Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto ...
Kód: 0326786
Autor: Ječný Dobromil
EAN: 0326786
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH119,-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní ...
Kód: 0326792
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351063
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH229,-
Psychologie v kostce (rozum, cit a vůe)
V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty ...
Kód: 0326797
Autor: Ječný Dobromil
EAN: 0326797
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH129,-
Gastronomický slovník v kostce
Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, ...
Kód: 0326796
Autor: Šmíd Václav PaedDr.
EAN: 0326796
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH99,-
Výživa v kostce
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i ...
Kód: 0326800
Autor: Hrubý Stanislav
EAN: 9788023815887
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH119,-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat ...
Kód: 0326790
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351100
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH299,-
Zařízení provozoven v kostce
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v ...
Kód: 0326798
Autor: Cón František
EAN: 0326798
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH139,-
Nový moderní hotel
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. ...
Kód: 0326777
Autor: Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.
EAN: 9788086531076
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH229,-
Nové stolničení v kostce
Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři ...
Kód: 0326793
Autor: Hrbková Zdeňka
EAN: 9788090409330
Dostupnost: 51 - 70ks
ks
Cena s DPH289,-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní ...
Kód: 0326783
Autor: Hrubý Stanislav
EAN: 9788090231225
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH99,-
Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ...
Kód: 0326785
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788090231276
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH179,-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také ...
Kód: 0326789
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351117
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH299,-
Němčina pro číšníky a kuchaře
Cílem nového vydání učebnice je vštípit studujícím praktické jazykové dovednosti ...
Kód: 0317480
Autor: Höppnerová Věra
EAN: 9788087865378
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH359,-
Nauka o výživě -- pro střední hotelové školy a veřejnost
Jde o učebnici pro předmět nauka o výživě na středních hotelových školách. Lze ji ...
Kód: 0123390
Autor: Kuderová Libuše
EAN: 9788071689263
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH161,-
Sleva9 %
Stravovací služby (brož.)
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného ...
Kód: 0270409
Autor: Mlejnková Lena
EAN: 9788085970883
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH142,-
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví
Součást řady Stručné dějiny oborů, která zatím obsahuje 9 svazků o průměrném rozsahu ...
Kód: 0244038
Autor: Čurda Dušan, Holub Karel
EAN: 9788071832928
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH75,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243486
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970546
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH153,-
Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, ...
Kód: 0243764
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085920291
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH160,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243514
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970538
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH133,-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Kniha pojednává o látkovém složení, fyzikálních a chemických vlastnostech živé hmoty, o ...
Kód: 0243490
Autor: Durych V., Chvála J.
EAN: 9788085920437
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH109,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243488
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970586
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH183,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243487
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970511
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH143,-
Stolničení
Nejprodávanější učebnice pro SŠ 2018
Kód: 0123189
Autor: Salač Gustav
EAN: 9788071687528
Počet stran: 0
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH359,-
Sleva9 %
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0123340
Autor: Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,
EAN: 9788071689126
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH132,-
Sleva9 %
Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky ...
Kód: 0157589
Autor: Mach Josef
EAN: 9788073730345
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH94,-
Sleva9 %
Technologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0210322
Autor: Sedláčková Hana
EAN: 9788073731144
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH145,-
Sleva9 %
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0158201
Autor: Sedláčková Hana
EAN: 9788073730260
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH145,-
Sleva9 %
Ekonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky ...
Kód: 0157591
Autor: Mach Josef
EAN: 9788073730352
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH94,-
Sleva9 %
Job Matters - Gastronomy - učebnice + mp3 ke stažení zdarma
Nadstavbový kurz vhodný zejména pro výuku odborné angličtiny na středních odborných ...
Kód: 0233621
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788072389957
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH197,-
Sleva10 %
Cukrářská výroba III
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních ...
Kód: 0231423
Autor: Bláha a kolektiv Ladislav
EAN: 9788073330996
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH227,-
Sleva11 %
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK