Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Kód: 0204418
269 Kč –14 %
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
269 Kč –14 % 229 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabák a alkohol
Hmotnost: 0.29 kg
Autor: Helena Uhrová
Datum vydání: 04/2016
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: VÍKEND
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7433-151-0
Počet stran: 96
Výška: 212,0
Šířka: 151,0
Tloušťka: 12,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: