Osobní údaje

Zpracování osobních údajů

Vážení zákazníci.

Velmi si vážíme Vašeho zájmu o knihy a další zboží které prodáváme.Abychom mohli Vaše objednávky vyřídit,popřípadě Vám zaslat s Vaším souhlasem newsletter,potřebujeme pracovat s Vašimi údaji.

1. Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů - (dále jen „Nařízení“), Vás informujeme,že tyto Vaše osobní údaje,které nám poskytujete jsou zpracovávány naší firmou- Jaroslava Procházková, IČ: 13010379 a Martin Procházka,IČ:60056649 se sídlem – Třinec, nám.T.G.Masaryka 387, jako správce dle čl. 26 Nařízení (dále jen „Správce“) a  uchováváme Vaše osobní údaje v následujících případech:

a) Pro účel plnění kupní smlouvy

Fakturační a dodací adresa, e-mail, telefon jsou zpracovány pro účely odbavení objednávky a vyřízení reklamace. Tyto údaje jsou uloženy po dobu 10 let. Dodací adresa je předána vybranému přepravci. Fakturační adresa je předána účetní společnosti

b) Dle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví

Faktura s fakturační adresou, e-mailem a telefonem je uchována po dobu 10 let počínaje rokem následujícím po roce, v němž došlo k uzavření kupní smlouvy 

c) Pro účely vyhodnocení nákladů vynaložených do marketingu

Informace o navštívěných stránkách - URL stránky  jsou v anonymizované podobě (není možné poznat, kdo je navštívil) uloženy do analytických nástrojů kde jsou uchovány po dobu 5 let

d) Pro technické účely a zabezpečení webu

Vaše IP adresa bude uložena do logu - seznamu návštěvníků webu po dobu maximálně 2 měsíců, poté je automaticky smazána

Dále dochází i ke zpracování cookie.

2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel: 

- společnost Seznam.cz as., IČ: 26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Smíchov, 150 00 Praha 5, poskytovatel reklamního a analytického systému

- společnost Heureka Shopping s.r.o., IČ: 02387727, se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha 8, poskytovatel služby Ověřeno zákazníky

- společnost Economtax.s.r.o. Třinec –účetní firma

- společnost Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, přepravce

-společnost PPL CZ s.r.o., IČ:25194798, se sídlem K Borovému 99,Říčany – Jažlovice 251 01

- společnost Google Ireland Limited (reg. číslo: 368047), se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko, poskytovatel reklamního a analytického systému, sociální sítě

- společnost Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irsko, poskytovatel sociální sítě

 Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

3. V případě objednání zboží na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být klientům zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případně žádat kopii těchto osobních údajů,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace