Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Kód: 0193952Související produkty
Detailní popis produktu
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.53 kg |
Autor: | Academia Barilla |
Datum vydání: | 10/2015 |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | NAŠE VOJSKO |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-206-1545-9 |
Počet stran: | 128 |
Výška: | 245,0 |
Šířka: | 225,0 |
Tloušťka: | 20,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.