Radost z bezlepkové stravy

Kód: 0375404
399 Kč –14 %
Radost z bezlepkové stravy
399 Kč –14 % 340 Kč
Skladem
Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

Detailní informace

Detailní popis produktu

V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).

Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.

V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tématické kuchařky
Hmotnost: 0.51 kg
Autor: Vladimíra Strnadelová; Jan Zerzán
Datum vydání: 12/2021
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: ANAG
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7554-337-0
Počet stran: 336
Výška: 212,0
Šířka: 153,0
Tloušťka: 23,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: