Rychlovečeře

Kód: 0227513
159 Kč –14 %
Rychlovečeře
159 Kč –14 % 136 Kč
Skladem
Do 30 minut

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pospícháme, uháníme, sprintujeme – vše se dnes odehrává ve znamení rychlosti a spěchu. Rychle vyrábíme, stavíme, cestujeme, stravujeme se atd., zkrátka rychle žijeme. Čím rychleji, tím lépe. V dennodenním ruchu a shonu však jsou okamžiky, kdy je vhodné, ba přímo nezbytné se zastavit a dopřát si trochu klidu a domácí pohody. A to nejlépe u společného stolu. Jenže jak toho docílit, když se přiřítíme z práce domů a rodina již netrpělivě čeká, až bude nakrmena? Anebo již přímo omdlévá hlady? Pokud vlastníme samoprostírací ubrousek nebo pověstný hrneček, co okamžitě navaří, jakmile zavelíme, pak máme po starosti, jenže toto je možné jen v pohádce. Ve skutečném životě si musíme poradit sami – spíše samy, že? Anebo můžeme sáhnout pro radu do této kuchařské knížky, kterou sepsala renomovaná odbornice na moderní výživu ing. Jarmila Mandžuková. Zaměřila se v ní na přípravu večeří, což je za všedních dnů obvykle hlavní či spíše jediné jídlo, jež rodina konzumuje vespolek. Shromáždila na dvě stovky jednoduchých, pracovně snadných receptů pokrmů všeho druhu. Najdou se zde polévky, jídla z masa nebo ryb, těstoviny, zelenina, vejce či sýr, ale i pomazánky, toasty, saláty, ba i sladké dobroty. Pro každého něco a především rychle ve stylu „hned to bude“. A autorka měla při výběru receptů na paměti nejen čas, ale i hloubku naší kapsy, což je nezanedbatelná kvalita sama o sobě. Pro zájem veřejnosti vychází tato kuchařská knížka v druhém vydání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tématické kuchařky
Hmotnost: 0.2 kg
Autor: Jarmila Mandžuková
Datum vydání: 03/2017
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Arista Books
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-87867-26-6
Počet stran: 112
Výška: 210,0
Šířka: 150,0
Tloušťka: 10,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: