Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví

kliknutím zvětšíte
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o.
Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o. Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o. Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví Klett nakladatelství s.r.o.
ks
Kód:0244038
Nakladatel:Klett nakladatelství s.r.o.
Cena s DPH : 75,- Kč
DPH:10 %
Dostupnost:Poslední kusy
Autor: Čurda Dušan, Holub Karel
Nakladatel: Klett nakladatelství s.r.o.
EAN: 9788071832928
ISBN: 978-80-7183-292-8
Počet stran: 33
Typ: Paperback
Vydání: 1
Rozměr: 290x200x3
Hmotnost: 0.166
Datum uvedení: 24.01.2013
Součást řady Stručné dějiny oborů, která zatím obsahuje 9 svazků o průměrném rozsahu 40 stran. Každý sešit poskytuje základní přehled dějin příslušného oboru, který lze využít ve výuce dějepisu na všech typech škol i k obohacení výuky odborných předmětů. V obsahu lze nalézt kapitoly: Stručné dějiny potravinářství – Nejstarší civilizace, Přes průmyslovou revoluci do dvacátého století, Stručné dějiny hotelnictví – Na cestách starověku, Ve městě, Renesanční cestovatel, Zrod hotelu, Hotel a místo atd. Určeno všem studentům, učitelům i široké veřejnosti.

Zboží ze stejné kategorie - Stručné dějiny oborů - Potravinářství a hotelnictví

Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0123340
Autor: Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,
EAN: 9788071689126
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH150,-
Sleva9 %
Cukrářská výroba II

Kód: 0357544
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073331382
Dostupnost: 51 - 70ks
ks
Cena s DPH295,-
Stravovací služby (brož.)
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného ...
Kód: 0270409
Autor: Mlejnková Lena
EAN: 9788085970883
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH142,-
Moderní kuchyně ve společném stravování
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní ...
Kód: 0326792
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351063
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH229,-
Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť
Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo ...
Kód: 0337587
Autor: Keblová Alena
EAN: 9788072161485
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH99,-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také ...
Kód: 0326789
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351117
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH299,-
Restaurace a host
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a ...
Kód: 0337274
Autor: Metz Reinhold
EAN: 9788086706184
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH799,-
Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ...
Kód: 0326785
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788090231276
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH179,-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243486
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970546
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH153,-
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK