Technologie v kostce

kliknutím zvětšíte
Technologie v kostce Runštuk Radek - R plus
ks
Kód:0327766
Nakladatel:Runštuk Radek - R plus
Cena s DPH : 139,- Kč
DPH:10 %
Dostupnost:Poslední kusy
Autor: Vodochodská Libuše, Štěpánek Karel,
Nakladatel: Runštuk Radek - R plus
EAN: 0327766
Počet stran: 148
Typ: Paperback
Vydání: 1
Rozměr: 210x148x10
Hmotnost: 0.202
Datum uvedení: ..
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.
Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin.
Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.

Zboží ze stejné kategorie - Technologie v kostce

Cukrářská výroba III
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních ...
Kód: 0231423
Autor: Bláha Ladislav a kolektiv
EAN: 9788073330996
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH227,-
Sleva11 %
Barový provoz v kostce
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ...
Kód: 0326785
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788090231276
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH179,-
Hospodářské výpočty pro potravinářské obory odborných učilišť
Učebnice se uplatní zejména v oborech zaměřených na potravinářství. Navazuje na učivo ...
Kód: 0337587
Autor: Keblová Alena
EAN: 9788072161485
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH99,-
Řezník, uzenář - biologie 1. a 2.r. SOU
Kniha pojednává o látkovém složení, fyzikálních a chemických vlastnostech živé hmoty, o ...
Kód: 0243490
Autor: Durych V., Chvála J.
EAN: 9788085920437
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH109,-
Stolničení v kostce
Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních ...
Kód: 0332544
Autor: Tuláčková Miloslava, Štěpánek Karel PaedDr.
EAN: 8595637003217
Dostupnost: 70 - 100ks
ks
Cena s DPH119,-
Nový moderní hotel
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. ...
Kód: 0326777
Autor: Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.
EAN: 9788086531076
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH229,-
Technologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední ...
Kód: 0345478
Autor: Šebek Luboš
EAN: 9788072161959
Dostupnost: předobjednávka 20.01.2020
ks
Cena s DPH94,-
Potraviny a nápoje v kostce
Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich ...
Kód: 0357337
Autor: Mašek Libor
EAN: 9788090409354
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH169,-
Cukrářská výroba I

Kód: 0360441
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
EAN: 9788073331375
Dostupnost: 31 - 50ks
ks
Cena s DPH295,-
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK