Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska

Kód: 0418153
699 Kč –14 %
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
699 Kč –14 % 595 Kč
Skladem
Regionální kuchařka

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy.

Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:

13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin

135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční

40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map

13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Národní, regionální kuchařky
Hmotnost: 0.98 kg
Autor: Petra Pospěchová
Datum vydání: 04/2023
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Smart Press
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-88244-31-8
Počet stran: 320
Výška: 248,0
Šířka: 178,0
Tloušťka: 30,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: