Cukrářská technologie

Kód: 0133961
395 Kč –14 %
Cukrářská technologie
395 Kč –14 % 336 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.

Doplňkové parametry

Kategorie: Moučníky, pečení
Hmotnost: 0.78 kg
Autor: Alena Půlpánová
Datum dotisku: 04/2022
Datum vydání: 05/2013
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: R PLUS
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-904093-1-6
Výška: 277,0
Šířka: 189,0
Tloušťka: 30,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: