Cukrářská výroba II

Kód: 0303532
330 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.35 kg
Autor: L. Bláha
Datum vydání: 09/2019
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: INFORMATORIUM
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7333-138-2
Výška: 246,0
Šířka: 170,0
Tloušťka: 12,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: