Cukrářská výroba III
Kód: 0304032Související produkty
Detailní popis produktu
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Středoškolská výuka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.35 kg |
| EAN: | 9788073331399 |
| Datum vydání: | 09/2019 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | INFORMATORIUM |
| ISBN: | 978-80-7333-139-9 |
| Počet stran: | 0 |
| POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
