Czech cookbook

Kód: 0207248
299 Kč –14 %
Czech cookbook
299 Kč –14 % 255 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices, passed in families down the generations. Dishes such as kulajda soup, tenderloin in cream sauce, potato pancakes and buns are prepared not only in Czech households, but also more and more often in the best restaurants around the country. Thanks to this fact, foreign visitors can also be persuaded of the qualities of Czech traditional cuisine. This book has been prepared for those who have tasted Czech cuisine and who cannot do without it any more.

Doplňkové parametry

Kategorie: Národní, regionální kuchařky
Hmotnost: 0.37 kg
Autor: Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová
Datum dotisku: 02/2023
Datum vydání: 06/2016
Druh: Kniha
Edice: Prostřeno
Značka: PLOT
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7428-287-4
Počet stran: 160
Výška: 188,0
Šířka: 140,0
Tloušťka: 18,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: