Divočák

Kód: 0396456
399 Kč –14 %
Divočák
399 Kč –14 % 340 Kč
Skladem
ecepty z kančího masa

Detailní informace

Detailní popis produktu

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.

Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tématické kuchařky
Hmotnost: 0.76 kg
Autor: Mikael Axell; Frida Ernsth
Datum vydání: 11/2022
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Vašut
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7541-323-9
Počet stran: 144
Výška: 275,0
Šířka: 220,0
Tloušťka: 18,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: