Domácí zabijačka
Kód: 0214750Související produkty
Detailní popis produktu
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků.Doplňkové parametry
Kategorie: | Tématické kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
Autor: | Josef Půhoný |
Datum dotisku: | 01/2022 |
Datum vydání: | 11/2016 |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | Brázda |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-209-0418-8 |
Počet stran: | 120 |
Výška: | 217,0 |
Šířka: | 152,0 |
Tloušťka: | 14,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.