Gastronomický slovník v kostce

Kód: 0276019
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cizí jazyky
Hmotnost: 0.15 kg
Autor: Václav Šmíd
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: RATIO
Výška: 150,0
Šířka: 210,0
Tloušťka: 8,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: