Gastronomie

Kód: 0230464
440 Kč
Skladem
vybrané kapitoly

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.48 kg
Autor: Miroslav Fišera
Datum vydání: 05/2017
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: 2THETA
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-86380-78-0
Počet stran: 300
Výška: 237,0
Šířka: 167,0
Tloušťka: 18,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: