Nová encyklopedie českého a moravského vína 2.díl

Kód: 0052824
399 Kč –14 %
Nová encyklopedie českého a moravského vína 2.díl
399 Kč –14 % 340 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na stránkách druhého dílu autoři vstupují do sklepů a sledují zázračný proces, kdy se hrozny révy vinné přeměňují ve víno. Kapitoly zahrnují širokou škálu témat. První dvě kapitoly se podrobně věnují historii výroby vína a vývoji vinařské architektury. Následuje kapitola o složení vína a nejrozsáhlejší je kapitola podrobně a názorně popisující různé způsoby výroby tichých i šumivých vín, dále výčet jejich nedostatků, vad či nemocí a přehled našich vinařských podoblastí s jejich odlišnostmi. Závěr knihy patří souhrnnému pojednání o příznivých účincích vín zahrnující nejnovější poznatky z celého světa. Nechybí ani dosud nejvíce ucelený přehled vinařských patronů včetně výběru těch nejzajímavějších pranostik. Pro lepší porozumění problematice je součástí knihy opět vinařský slovníček, tentokrát zaměřený na pojmy týkající se výroby vína.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabák a alkohol
Hmotnost: 0.82 kg
Autor: Vilém Kraus; Bohumil Vurm; Zuzana Foffová
Datum vydání: 09/2008
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: BOHUMIL VURM
Vazba: Pevná s přebalem matná
ISBN: 978-80-86767-09-3
Počet stran: 312
Výška: 241,0
Šířka: 167,0
Tloušťka: 15,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: