Obiloviny v lidské výživě
Kód: 0242477Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravá výživa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg |
| EAN: | 9788087250280 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | Forsapi |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-87250-28-0 |
| Počet stran: | 54 |
| POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
