Obiloviny v lidské výživě

Kód: 0242477
110 Kč –14 %
Obiloviny v lidské výživě
110 Kč –14 % 94 Kč
Skladem
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá výživa
Hmotnost: 0.22 kg
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Forsapi
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-87250-28-0
Počet stran: 54
Výška: 299,0
Šířka: 213,0
Tloušťka: 4,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: