Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Kód: 0163061Související produkty
Detailní popis produktu
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.Doplňkové parametry
Kategorie: | Národní, regionální kuchařky |
---|---|
Hmotnost: | 0.27 kg |
Autor: | Jaroslav Vašák |
Datum vydání: | 01/2013 |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | LIBRI |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
ISBN: | 978-80-7277-522-4 |
Počet stran: | 208 |
Výška: | 208,0 |
Šířka: | 148,0 |
Tloušťka: | 13,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.