Suroviny UO cukrář
Kód: 0172161Související produkty
Detailní popis produktu
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Středoškolská výuka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.37 kg |
| EAN: | 9788073331085 |
| Autor: | František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha |
| Datum dotisku: | 10/2017 |
| Datum vydání: | 08/2014 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | INFORMATORIUM |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-7333-108-5 |
| Počet stran: | 214 |
| POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
