Suroviny UO cukrář

Kód: 0172161
330 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.38 kg
Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha
Datum dotisku: 10/2017
Datum vydání: 08/2014
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: INFORMATORIUM
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7333-108-5
Počet stran: 214
Výška: 245,0
Šířka: 170,0
Tloušťka: 12,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: