Technologie přípravy pokrmů 1

Kód: 0056373
190 Kč
Skladem
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.26 kg
Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Datum dotisku: 09/2009
Druh: Kniha
Edice: Učebnice
Jazyk: CZE
Značka: FORTUNA
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-7168-912-2
Počet stran: 88
Výška: 224,0
Šířka: 208,0
Tloušťka: 8,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: