Technologie přípravy pokrmů 3
Kód: 0091497Související produkty
Detailní popis produktu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Středoškolská výuka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.28 kg |
| EAN: | 9788073730321 |
| Autor: | Hana Sedláčková |
| Datum vydání: | 11/2008 |
| Edice: | Učebnice |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | FORTUNA |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-7373-032-1 |
| Počet stran: | 96 |
| POCKSBAL: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
