Technologie přípravy pokrmů 3

Kód: 0091497
190 Kč
Skladem
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.28 kg
Autor: Hana Sedláčková
Datum vydání: 11/2008
Druh: Kniha
Edice: Učebnice
Jazyk: CZE
Značka: FORTUNA
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7373-032-1
Počet stran: 96
Výška: 301,0
Šířka: 206,0
Tloušťka: 16,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: