Technologie přípravy pokrmů 5
Kód: 0096366Související produkty
Detailní popis produktu
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Středoškolská výuka |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.41 kg |
| EAN: | 9788073730260 |
| Autor: | Hana Sedláčková |
| Datum dotisku: | 09/2015 |
| Datum vydání: | 06/2009 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | FORTUNA |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-7373-026-0 |
| Počet stran: | 144 |
| POCKSBAL: | 10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
