Technologie přípravy pokrmů 6

Kód: 0130009
200 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.39 kg
Autor: Hana Sedláčková
Datum vydání: 06/2012
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: FORTUNA
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7373-114-4
Výška: 305,0
Šířka: 205,0
Tloušťka: 10,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: