Udírny a uzení
Kód: 0052362Související produkty
Detailní popis produktu
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Maso, grilování |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.15 kg |
| EAN: | 9788024712611 |
| Autor: | Egon Binder |
| Datum dotisku: | 02/2021 |
| Datum vydání: | 04/2005 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | GRADA |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 80-247-1261-X |
| Počet stran: | 112 |
| POCKSBAL: | 40 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
