Udírny a uzení

Kód: 0052362
179 Kč –14 %
Udírny a uzení
179 Kč –14 % 153 Kč
Skladem
maso - masné výrobky - ryby

Detailní informace

Detailní popis produktu

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso, grilování
Hmotnost: 0.15 kg
Autor: Egon Binder
Datum dotisku: 02/2021
Datum vydání: 04/2005
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: GRADA
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-247-1261-X
Počet stran: 112
Výška: 190,0
Šířka: 132,0
Tloušťka: 5,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 40

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: