Uzení, nakládání a konzervování masa

Kód: 0128000
249 Kč –14 %
Uzení, nakládání a konzervování masa
249 Kč –14 % 212 Kč
Skladem
od šunky po žebírka

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso, grilování
Hmotnost: 0.23 kg
Autor: Bernhard Gahm
Datum dotisku: 03/2014
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: GRADA
ISBN: 978-80-247-4266-3
Počet stran: 128
Výška: 240,0
Šířka: 170,0
Tloušťka: 10,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 20

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: