Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Kód: 0203953Související produkty
Detailní popis produktu
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací kvegetariánskému stravování.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tématické kuchařky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.7 kg |
| EAN: | 9788020615947 |
| Autor: | Academia Barilla; Martin Čížek |
| Datum vydání: | 05/2016 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | NAŠE VOJSKO |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-206-1594-7 |
| Počet stran: | 160 |
| POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
