Víno

Kód: 0201197
440 Kč –15 %
Víno
440 Kč –15 % 374 Kč
Skladem
Analýza - Technologie - Gastronomie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabák a alkohol
Hmotnost: 0.63 kg
Autor: Vlastimil Fic
Datum vydání: 02/2016
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: 2THETA
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-86380-77-3
Počet stran: 316
Výška: 242,0
Šířka: 170,0
Tloušťka: 21,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: