VZORKOVÁNÍ III

Kód: 0217910
462 Kč
Skladem
Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vzorkováním všechno začíná a pokud se neudělá správně, další postup (úprava vzorku, analýza, interpretace výsledků) ztrácí smysl. I proto jsme se rozhodli vytvořit ucelený komplet knih o vzorkování.

První kniha Vzorkování I – obecné zásady vyšla v roce 2010. Obsahuje vše obecné o vzorkování a také popisy a vyobrazení nejběžnějších strojů a nástrojů pro odběr a úpravu vzorků. Obecné zásady se tolik nemění, takže kniha je stále aktuální.

V dalších knihách se budeme na ni odkazovat a tyto základní informace již nebudeme opakovat.

Vzorkování II životní prostředí. Kniha, která má postihnout tematiku v celé šíři: ovzduší, voda, půda, odpady, a zabývá se také odběry při haváriích, odběry pro mikrobiologické rozbory a pro stanovení radioaktivních látek.

Kniha Vzorkování IV – průmysl je připravovaná k vydání v roce 2017.

Kniha Vzorkování III zahrnuje vzorkování všeho, co má vliv na lidské zdraví mimo životní prostředí: potraviny, zemědělská produkce, předměty běžného užívání a další.

V každé kapitole je popsáno, co vzorkujeme, proč, na základě jakých předpisů a kdo je za to zodpovědný, jakým způsobem a jakými nástroji vzorek odebíráme. Je zde uváděno také celkové hodnocení daného tématu, problémy, rozpory mezi normami a praxí a podobně.

Předkládaná kniha tvoří s ostatními nedílný celek. Proto doporučujeme čtenářům pořídit si také knihu Vzorkování I – obecné zásady. Finančně nejvýhodněji vyjde pořízení celého kompletu 4 knih, který také obdrží všichni účastníci našich kurzů vzorkování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Chemie
Hmotnost: 0.63 kg
Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek
Datum vydání: 12/2016
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: 2THETA
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-86380-80-3
Počet stran: 312
Výška: 245,0
Šířka: 172,0
Tloušťka: 22,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: