Zemědělství a potraviny

Kód: 0301297
784 Kč
Skladem
Encyklopedický předhled

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost, která se v jediné knize získá ucelený přehled.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zemědělství
Hmotnost: 1.18 kg
Autor: Josef Holec; Jana Poláková
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: Profi Press
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-86726-98-4
Počet stran: 224
Výška: 305,0
Šířka: 217,0
Tloušťka: 21,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: