Cukrářská výroba I

kliknutím zvětšíte
Cukrářská výroba I INFORMATORIUM spol. s r.o.
ks
Kód:0360441
Nakladatel:INFORMATORIUM spol. s r.o.
Cena s DPH : 295,- Kč
DPH:10 %
Dostupnost:20 - 30ks
Autor: Bláha L., Conková V., Kadlec F.
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
EAN: 9788073331375
ISBN: 978-80-7333-137-5
Počet stran: 178
Typ: Paperback
Vydání: 5
Rozměr: 243x167x10
Hmotnost: 0.327
Datum uvedení: 01.09.2019

Zboží ze stejné kategorie - Cukrářská výroba I

Pravda o dietách - o redučkních zvláště
V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní ...
Kód: 0326783
Autor: Hrubý Stanislav
EAN: 9788090231225
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH99,-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat ...
Kód: 0326790
Autor: Černý Jiří
EAN: 9788086351100
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH299,-
Stravovací služby (brož.)
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného ...
Kód: 0270409
Autor: Mlejnková Lena
EAN: 9788085970883
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH142,-
Ovocnictví pro odborná učiliště
Studenti jsou seznámeni se základními operacemi ve školkařství a ovocnářství, s ...
Kód: 0337591
Autor: Krbec Pavel
EAN: 9788072161683
Dostupnost: předobjednávka 31.03.2020
ks
Cena s DPH94,-
Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, ...
Kód: 0243764
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085920291
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH160,-
Ekonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník
Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky ...
Kód: 0157591
Autor: Mach Josef
EAN: 9788073730352
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH105,-
Sleva9 %
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a ...
Kód: 0123340
Autor: Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,
EAN: 9788071689126
Dostupnost: Poslední kusy
ks
Cena s DPH150,-
Sleva9 %
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na ...
Kód: 0243487
Autor: kolektiv autorů
EAN: 9788085970511
Dostupnost: více jak 100ks
ks
Cena s DPH143,-
Paleografická čítanka
Paleografická čítanka je určena studentům archivnictví a historie a dalším zájemcům o ...
Kód: 0240012
Autor: Hledíková Zdeňka
EAN: 9788024623443
Dostupnost: U dodavatele
ks
Cena s DPH325,-
Copyright © www.oblibeneknihy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.oblibeneknihy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK