Technologie přípravy pokrmů 5

Kód: 0096366
200 Kč
Skladem
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Doplňkové parametry

Kategorie: Středoškolská výuka
Hmotnost: 0.41 kg
Autor: Hana Sedláčková
Datum dotisku: 09/2015
Datum vydání: 06/2009
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: FORTUNA
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7373-026-0
Počet stran: 144
Výška: 300,0
Šířka: 205,0
Tloušťka: 9,0
Formát: hmot
POCKSBAL: 10

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: