Výživa dialyzovaných pacientů

Kód: 0242479
231 Kč –14 %
Výživa dialyzovaných pacientů
231 Kč –14 % 197 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Knížka přináší pacientům informace o selhání ledvin, možnostech její léčby a výživě dialyzovaných pacientů. Obsahuje kapitoly o anatomii a fyziologii ledvin, o nemocech, které mohou vést k ledvinnému selhání, možnostech léčby onemocnění ledvin a ledvinného selhání, včetně dialýzy a transplantace ledvin. V dalších kapitolách je podrobně vyložena problematika jednotlivých nutrientů v potravinách, včetně jejich použití u dialyzovaných. Následující kapitoly jsou věnovány změnám, která nastanou v případě, že je pacient indikován k dialyzačnímu léčení – dietě, vhodným a nevhodným potravinám, jejich technologické úpravě, naplánováním jídelníčku, zkušenostem pacientů, stravování při zvláštních příležitostech. V poslední části jsou uvedeny recepty vhodné pro dialyzované pacienty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravá výživa
Hmotnost: 0.18 kg
Autor: Petra Pokorová
Druh: Kniha
Edice: Rady lékaře, průvodce dietou
Jazyk: CZE
Značka: Forsapi
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-87250-23-5
Počet stran: 140
Výška: 207,0
Šířka: 137,0
Tloušťka: 9,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: