Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Kód: 0276043
299 Kč
Skladem
1. díl

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářství, gastronomie
Hmotnost: 0.35 kg
Autor: Jiří Černý
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: RATIO
ISBN: 978-80-86351-10-0
Výška: 232,0
Šířka: 153,0
Tloušťka: 14,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: