Stolničení v kostce

Kód: 0276148
119 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

Text obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cateringu, forem řízení a managementu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářství, gastronomie
Hmotnost: 0.12 kg
Autor: Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek
Datum vydání: 11/2018
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: RATIO
Výška: 210,0
Šířka: 148,0
Tloušťka: 5,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: