Zařízení provozoven v kostce

Kód: 0336596
139 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářství, gastronomie
Hmotnost: 0.18 kg
Autor: František Cón
Datum vydání: 09/2020
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: R PLUS
ISBN: 978-80-904093-7-8
Počet stran: 128
Výška: 210,0
Šířka: 153,0
Tloušťka: 10,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: